pirmdiena, 2007. gada 27. augusts

Do You Remember House?

Atceros, ka pirmā saskare ar house mūziku bija 15 gados, kad vēl dzīvoju Jelgavas pusē un iešmaucu ar saviem 15 gadiņiem Jelgavas tā laika labākajā klubā - Tonuss. Ritmi aizrāva. Līdz pat 18 gadiem tik rāvos uz to klubu, lai tik pavadītu nakti house ritmos. T2 zāle man bija manas otrās mājas. Un nevajadzēja ne alkoholu, ne ko citu, lai lidotu mūzikas pavadijumā. Tad vēl nebija house kultūra aizgājusi tādos plašumos kāda tā ir tagad. Tai nebija tik daudz novirzienu. Biju iemācijusies orientēties pašmāju dj-os utt. Tas pat aizrāva tik ļoti, ka 18 gados nolēmu kļūt par vienu no viņiem. Mācijos. Izmācijos. Pienāca dzīves mirklis, kad house tika atstāta novārtā. Nu tā ir jau kā gadu atdzimusi manā sirdī. Neteikšu, ka esmu ļoti bieža klubu apmeklētāja, bet izvēlos kvalitatvus house pasākumus ar sev tīkamajiem dj-iem. House ir kļuvis vēl nopietnāks. Ritmi pamodina, aizrauj un vada mani...


2 komentāri:

Unknown teica...

Šodien redzēju riktīgu onku gados lielā mersī, logi vaļā, un skanēja e-for-electro un diezgan zolīdā skaļumā, lai būtu iemesls pievērst uzmanību. Onkulim kādi 45 gadi noteikti pēc sejas dotu, ja nevis savi 50.

Anonīms teica...

diesma: Noir, ja? viņa stilā izklausās.. :) man patīk. Paklausies viņa dziesmas "All About Housemusic (Full Vox Mix)" un "My MTV".

mfz: super! Normāli, galu galā labu mūziku var klausīties arī 90 gados. Tieši tāpat kā sūdīgu. Vobshem viss ir atkarīgs no tā, kāds tu jūties sirdī no no pases vecuma. Būs pašam 50 gadi redzēs vai nepirdīsi jau ar biezumiem. ;)