trešdiena, 2007. gada 15. augusts

ja jau reiz runājam


Nupat vienā blogā tika apspriesta sieviešu tēma par to kādas kaprīzes viņām ir, ka nejēdz izvēlēties un ka gaumes sajūta smagi pieklibo. Domājiet ko gribat par šo radījumu grupu. Netaisos visu sieviešu dinastiju aizstāvēt, jo pati apzinos, ka viena liela daļa tādas ir. Bet varu pateikt, ka jums - vīrieši to vien patīk darīt kā kulstīt mēles par sievietēm un viņu trūkumiem. Jūs vēl vairāk viņas aprunājat nekā pašas sievietes viena otru. Pati pagājušās brīvdienās dabūju izbaudīt divu paziņu sarunu, kuri to vien darīja ka runāja savā starpā par savām tā sauktām vecenēm. Par viņu trūkumiem utt, abi vīrieši bija zem sievietes tupeles, un tikai tad kad nav sieviete blakus, tad tikai spēj ko pateikt. Jums pašiem - vīriešiem nereti nav iekšās daudz ko teikt atklāti, mūždien caur meliem un izlīšanu kaut kā pinaties. Visu paši sarežģījat līdz bezsamaņai, un nejēdzat salikt lietas pa plauktiņiem. Es nebūšu standartnieks un neteikšu ka jūs visi vienādi, viena daļa ir ok un smadzenes atrodas īstajā vietā.

4 komentāri:

Anonīms teica...

1.Par to aprunasanu sievietei aiz muguras pilnigi piekritu. Ir daudzi tadi, pats esmu seejies draugam klat un taujajis, kapec puika noliek savu damu mana prieksa, bet nakamaja kadra jau ukinas vinai blakus. Bik palasiju morali par to temu, sis apklusa un par to vairs nerunajam.
2.Skatos attieciibu teema peksni loti populara palikusi visos blodzinos.he.

Silakaktins teica...

foršā pavadbilde! :)
cerēju, ka būs kkas par seksu :D

black_mamba teica...

būs par seksu, bet ne šeit... gaidat...:)

Anonīms teica...

Te jau briest karš: sievietes pret vīriešiem :) Un jautrākais ir tas, ka taisnība ir abiem. I vieni maitas, i otras maitas.